Gemeentehuis van Rijssen-steigers

Gemeentehuis van Rijssen-steigers

Zoek:
het bureau
  bureau journaal
  contact
  adres kaart
  Project Informatie Beheer
utiliteitsbouw
  gemeentehuizen
  brandweerkazernes
  kantoren
woningbouw
  appartementen
  eengezinswoningen
  particuliere woningbouw
scholenbouw
  basisscholen
  speciaal onderwijs
  middelbare scholen
  multifunctionele accomodaties
gezondheidszorg, welzijn
prijsvragen, studies
diversen
innovaties

Gemeentehuis van Rijssen-steigers

05-maart-2008   (door:Daan Josee)
In het in aanbouw zijnde gemeentehuis van Rijssen Holten gaan langzaamaan de steigers zakken in de hal voor de burgers. Lange tijd was aan het oog onttrokken hoe er aan deze ontvangstruimte werd gewerkt door het woud van steigerpijpen en werkvloeren. Nu wordt zichtbaar hoe fraai het door de akoestische lamellen gezeefde daglicht door het glazen plafond de vloeren en wanden van de hal verlicht.

 
 
In het in aanbouw zijnde gemeentehuis van Rijssen Holten gaan langzaamaan de steigers zakken in de hal voor de burgers. Lange tijd was aan het oog onttrokken hoe er aan deze ontvangstruimte werd gewerkt door het woud van steigerpijpen en werkvloeren. Nu wordt zichtbaar hoe fraai het door de akoestische lamellen gezeefde daglicht door het glazen plafond de vloeren en wanden van de hal verlicht.www.rijssen-holten.nl

Share :


Ir. Daan Josee wint De Gulden Adelaar De Schakel in Vleuten nadert voltooiÔng Opnieuw op bezoek: woon/werkgebouw Dekker-sterk Gemeentehuis van Rijssen-steigers Uitbreiding kbs De Bongerd te Wijhe Kbs De Dolfijn te Heino Concept definitief ontwerp MFC Vianen Bouwvergunning fase 1 voor het Kindcentrum te Hurdegaryp aangevraagd.


Toon meer berichten