architecten- ingenieursbureau kristinsson bv

Architecten- en ingenieursbureau kristinsson bv

Zoek:
het bureau
  bureau journaal
  contact
  adres kaart
  Project Informatie Beheer
utiliteitsbouw
  gemeentehuizen
  brandweerkazernes
  kantoren
woningbouw
  appartementen
  eengezinswoningen
  particuliere woningbouw
scholenbouw
  basisscholen
  speciaal onderwijs
  middelbare scholen
  multifunctionele accomodaties
gezondheidszorg, welzijn
prijsvragen, studies
diversen
innovaties

Combischool Workum kiest voor ons ontwerp

17-mei-2019   (door:Daan Josee)
Op 25 april werden wij in de gelegenheid gesteld om onze visie op de nieuwbouw voor It Finster en de Pipegaal in Workum te presenteren.
De presentatie werd goed ontvangen en op 2 mei ontvingen wij het bericht dat de opdracht aan ons bureau zal worden gegund.
Inmiddels zijn we gestart met het ontwerpproces onder leiding van Lindhorst Bouwmanagement.



 

Bijzondere opening van IKC De Argonauten in Haarlem

22-maart-2019   (door:Daan Josee)
Vandaag, 22 maart, is IKC De Argonauten feestelijk geopend. De openings handeling werd verricht door de wethouder van Haarlem. Het was een mooie dag. Leuke rondleidingen door het gebouw en feest op een zonovergoten plein.
Het gebouw aan de Nicolaas van der Laanstraat 25 dateert uit 1931 en is volledig verbouwd tot een modern, comfortabel, duurzaam en flexibel onderwijsgebouw.
De opdracht voor de verbouwing en energetische renovatie kregen we van Spaarnesant. Het bouwmanagement was in handen van Res & Smit.



 

Op bezoek bij gebouw A Windesheim

06-maart-2019   (door:Daan Josee)
Het is altijd goed om nog nog eens terug te komen bij een project om te ervaren hoe het nu werkt in de praktijk. De integrale gevelrenovatie van gebouw A Windesheim is in 2017 opgeleverd en doet het prima. Het is weer een geheel nieuw gebouw. De tuinaanleg rondom het gebouw heeft zich weer herstelt en toont weer de volle campus uitstraling die zo kenmerkend is voor Windesheim Zwolle.



 

JVO Gymnasium Amersfoort - verdiepingsvloer

16-januari-2019   (door:Daan Josee)
Voor het Johan van Oldenbarnevelt gymnasium hebben we een plan gemaakt waarbij de gehele middenvleugel wordt vervangen door een compacte nieuwbouw. Daarmee wordt het gymnasium vergroot met ca 2000 m2 en worden alle ontsierende aan- en uitbouwen verwijderd. De karakteristieke zijvleugels van het H-vormige gebouw blijven behouden en worden energetisch gerenoveerd.
De tussenbouw heeft volledig glazen gevels met lichtkaatsers die het licht tot diep in het hart van de onderwijsruimten brengen.
Van de nieuwe tussenbouw is de eerste verdiepingsvloer gelegd.

 

Presentatie ontwerpvisie SWS Nijewier Tjalleberd

20-december-2018   (door:Daan Josee)
Op 31 oktober mochten wij een ontwerpvisie presenteren voor samenwerkingsschool SWS De Nijewier te Tjalleberd



 


Toon meer berichten