architecten- ingenieursbureau kristinsson bv

Architecten- en ingenieursbureau kristinsson bv

Zoek:
het bureau
  bureau journaal
  contact
  adres kaart
  Project Informatie Beheer
utiliteitsbouw
  gemeentehuizen
  brandweerkazernes
  kantoren
woningbouw
  appartementen
  eengezinswoningen
  particuliere woningbouw
scholenbouw
  basisscholen
  speciaal onderwijs
  middelbare scholen
  multifunctionele accomodaties
gezondheidszorg, welzijn
prijsvragen, studies
diversen
innovaties
-->






















Woon-werkgebouw Autisten

te Vught 2005
i.o.v. Reinier van Arkel Groep

ontwerp: Jon Kristinsson

woon- werkvoorziening 20 autisten met een latere uitbreiding voor 15 doven te Vught 2005-2006
- het paviljoen voor autisten kreeg een aparte separeerafdeling

berichten uit ons bureaujournaal over dit project:

Zorgcentrum Vught groenste project

19-september-2007   (door:Jon Kristinsson)
Zorgcentrum Vught is de tweede kwartaalwinnaar van het Groenste Project van Nederland. Met een totaalscore van 20 punten scoorde het project het hoogst van de zes genomineerde projecten.

Zorgcentrum Vught
In het zorgcentrum zijn 15 woningen voor autistische kinderen gevestigd en het bestaat uit drie gebouwen, alle drie verschillend van vorm. Om toch een eenheid te creŽren is de gevel bekleed met hetzelfde materiaal. Elk gebouw heeft een bijzonder element: een schuine gevel met een driehoekige serre, een asymmetrisch dak met een gebogen vorm en verschil in dakhoogtes gecombineerd met een geknikte vorm.



Bron en volledig bericht:www.architectuur.nl

 
Zorgcentrum Vught is de tweede kwartaalwinnaar van het Groenste Project van Nederland. Met een totaalscore van 20 punten scoorde het project het hoogst van de zes genomineerde projecten.

Zorgcentrum Vught
In het zorgcentrum zijn 15 woningen voor autistische kinderen gevestigd en het bestaat uit drie gebouwen, alle drie verschillend van vorm. Om toch een eenheid te creŽren is de gevel bekleed met hetzelfde materiaal. Elk gebouw heeft een bijzonder element: een schuine gevel met een driehoekige serre, een asymmetrisch dak met een gebogen vorm en verschil in dakhoogtes gecombineerd met een geknikte vorm.



Bron en volledig bericht:www.architectuur.nl



www.architectuur.nl
www.lafarge-dakproducten.nl


Toon meer berichten