architecten- ingenieursbureau kristinsson bv

Architecten- en ingenieursbureau kristinsson bv

Zoek:
het bureau
  bureau journaal
  contact
  adres kaart
  Project Informatie Beheer
utiliteitsbouw
  gemeentehuizen
  brandweerkazernes
  kantoren
woningbouw
  appartementen
  eengezinswoningen
  particuliere woningbouw
scholenbouw
  basisscholen
  speciaal onderwijs
  middelbare scholen
  multifunctionele accomodaties
gezondheidszorg, welzijn
prijsvragen, studies
diversen
innovaties
-->
Dimence Almelo

te Almelo

ontwerp: Daan Josee

berichten uit ons bureaujournaal over dit project:

Opening Westerdok Almelo

18-juni-2015   (door:Daan Josee)
Uit de berichtgeving van Transfore:
Op 18 juni werd met zoín 200 genodigden de opening van Westerdok gevierd. In Westerdok heeft Transfore een forensisch psychiatrische afdeling gevestigd en polikliniek De Tender.
Na een inleiding van Ernst Klunder (voorzitter, raad van bestuur Dimence Groep) over het thuisgevoel van Westerdok, werd er een film getoond waarin alle elementen die Westerdok bijzonder maken aan bod kwamen. Arnoud Jansen (psychiater Dimence) zorgde vervolgens bij enkele gasten voor een brok in de keel door zijn betrokken, bevlogen en ontroerende toespraak. Na een virtuele rondleiding door het pand drukte Nicole (9 jr), patiŽnt van Jeugd ggz op een knop, waardoor de ruimte werd verlicht en Westerdok officieel was geopend. Ze mocht vervolgens samen met Ernst Klunder, Arnoud Jansen en Burgemeester van Almelo Jon Hermans Vloedbelt buiten de schop ter hand nemen en een Plataan in de grond zetten. Na dit officiŽle gedeelte was er alle ruimte voor een lekker buffet en een goed gesprek. 

Timelapse camera volgt Dimence Almelo

17-juli-2013
De Timewriters volgen de nieuwbouw van Dimence te Almelo.
Het gebouw wordt gebouwd door de bouwcombinatie Dura Vermeer/Goossen Te Pas en is ontwikkeld in samenwerking met Hardinckx Vastgoedontwikkeling. VDNP werkt ons plan uit in BIm en Groen & Schild uit Deventer verzorgd de interieurontwerpen. Het bouwmanagement voor Dimence wordt verzorgd door Draaijer en partners.

 

1ste paal Dimence Almelo

19-april-2013   (door:Daan Josee)
Start van de bouw van Dimence Almelo.
De heer Sybren Bangma, voorzitter Raad van Bestuur van Dimence, boorde de officiŽle eerste paal. Bouwcombinatie Dura Vermeer/Goossen Te Pas realiseert de nieuwe huisvesting in opdracht van Dimence en Ontwikkelingscombinatie Almelo 2010.

 


Toon meer berichten