architecten- ingenieursbureau kristinsson bv

Architecten- en ingenieursbureau kristinsson bv

Zoek:
het bureau
  bureau journaal
  contact
  adres kaart
  Project Informatie Beheer
utiliteitsbouw
  gemeentehuizen
  brandweerkazernes
  kantoren
woningbouw
  appartementen
  eengezinswoningen
  particuliere woningbouw
scholenbouw
  basisscholen
  speciaal onderwijs
  middelbare scholen
  multifunctionele accomodaties
gezondheidszorg, welzijn
prijsvragen, studies
diversen
innovaties

IKC Prins Maurits Leeuwarden krijgt Tiny Forest

05-juni-2019   (door:Daan Josee)
Gemeente Leeuwarden krijgt drie mini-bosjes, elk ter grootte van een tennisbaan. Het eerste bosje zal in november 2019 aangelegd worden bij de IKC Prins Mauritsschool in de wijk Bilgaard.
Het kleine bosje gaat bij de school zorgen voor verkoeling, meer biodiversiteit en een beter waterberging bij regen.
"De combinatie van onderwijs, gezondheid en biodiversiteit was een belangrijke reden om ons als gemeente aan te melden," zegt wethouder Van Gelder. "Op deze manier leren leerlingen op een speelse manier met de natuur om te gaan in een bijzonder buitenlokaal."

 

Combischool Workum kiest voor ons ontwerp

17-mei-2019   (door:Daan Josee)
Op 25 april werden wij in de gelegenheid gesteld om onze visie op de nieuwbouw voor It Finster en de Pipegaal in Workum te presenteren.
De presentatie werd goed ontvangen en op 2 mei ontvingen wij het bericht dat de opdracht aan ons bureau zal worden gegund.
Inmiddels zijn we gestart met het ontwerpproces onder leiding van Lindhorst Bouwmanagement. 

Bijzondere opening van IKC De Argonauten in Haarlem

22-maart-2019   (door:Daan Josee)
Vandaag, 22 maart, is IKC De Argonauten feestelijk geopend. De openings handeling werd verricht door de wethouder van Haarlem. Het was een mooie dag. Leuke rondleidingen door het gebouw en feest op een zonovergoten plein.
Het gebouw aan de Nicolaas van der Laanstraat 25 dateert uit 1931 en is volledig verbouwd tot een modern, comfortabel, duurzaam en flexibel onderwijsgebouw.
De opdracht voor de verbouwing en energetische renovatie kregen we van Spaarnesant. Het bouwmanagement was in handen van Res & Smit. 

Op bezoek bij gebouw A Windesheim

06-maart-2019   (door:Daan Josee)
Het is altijd goed om nog nog eens terug te komen bij een project om te ervaren hoe het nu werkt in de praktijk. De integrale gevelrenovatie van gebouw A Windesheim is in 2017 opgeleverd en doet het prima. Het is weer een geheel nieuw gebouw. De tuinaanleg rondom het gebouw heeft zich weer herstelt en toont weer de volle campus uitstraling die zo kenmerkend is voor Windesheim Zwolle. 

KC Kiljan Leiden wordt Leimundo- De Ley

13-februari-2019   (door:Daan Josee)
Kinderopvang De Leistroom, Wereldschool Leimundo en PCBO Daltonschool De ley zijn de bewoners van de nieuwe school aan het Kiljanpad te leiden Het gebouw is inmiddels al weer een aantal weken in gebruik. De oplevering was in december 2018 en de opening op 8 januari 2019. 


Toon meer berichten